Psihoteka

Nije se lako snaći u ovim blesavo izolovanim danima. Vođeni željom da ponudimo što više sadržaja koji mogu biti od pomoći, mi smo uz veliku  ljubav  kreirale zbirku vježbi i tehnika uz koje ćeš otkriti na koji način da podržiš sebe, gdje i kako da pronađeš važne ljude i na koji način da oslušneš svijet koji te okružuje. Ona sadrži preko 20 tehnika koje možeš da radiš sa sobom, na sebi, radi sebe, radi drugih. PSIHOTEKA je zaista jedna džepna zbirka vježbi za jačanje ličnih snaga. Kad god ti je dosadno, kad si ljut ili tužan, kad si bezveze, kad (ni)si OK, kad tvoj ukućanin (ni)je OK, ili jednostavno kad ti je telefon u ruci, ti uzmi i vježbajući uživaj.

U “vježbanku” smo, osim  naravno velike nježnosti i topline  , ugradile i naša  znanja i iskustva iz čak tri psihoterapijska pravca za koje smo obučene (geštalt, transakciona analiza i kognitivno-bihejvioralna terapija). Bilo da si o nekome od njih već nešto čuo, ili želiš da saznaš više, ova zbirka je pravi poklon za tebe!

Daj sebi ono što ti je potrebno, podrži sebe, to je ok!

Najzad, ovu važnu i snažnu priču, svojim je prepoznatljivim ilustracijama oživjela naša ilustratorka Zombijana Bones sa kojom smo sve vrijeme dijelile jednak entuzijazam, polet i želju da pomognemo, i kojoj se i ovom prilikom još jednom najtoplije zahvaljujemo!

Kreni prema sebi, podržan ovim moćnim tehnikama.

I piši nam utiske, pitanja, dileme ukoliko ih imaš.

Psihoteka – preuzmi zbirku

@psihoplaneta @savjetovalisteimago @nvoautentik @motivator psiholoski centar

Ukoliko ti se dopao sadržaj, možeš ga podijeliti.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *